Kim Cums: MayTheForthBeeWithYou med Lucie Bee

MayTheFourthBeeWithYou med Lucie Bee – Picset

  BILDER: 28 Forhåndsvisning
  Med:

  Lucie Bee og jeg er klare for den 4. Er du?

  God fjerde mai! Det er en av alles favoritt nerdeferier (foruten håndkledagen selvfølgelig). Lucie Bee og jeg er klare til å feire med deg, og lyssverdene våre står klare. Lucie har på seg en søt liten Star Wars-truse og jeg har på meg R2-D2-kjolen min.

  PS hvis du ser nøye etter, vil du kanskje se en favoritttegneserie eller to på veggen bak oss.

   

  Se flere Star Wars

  Se mer med Lucie Bee

  Dette er bare en forhåndsvisning!

  For å få tilgang til denne videoen må du kjøpe ett av produktene nedenfor. Kjøpe dette innlegget:

  $8.90 USDLes mer

  OR Kjøp medlemskap:

  fra: $15.00 USD / MånedVelg alternativer

  Or Logg inn hvis du er medlem.