Kim Cums: Slutty Sheer Minidress

Slutty Sheer Minidress – Picset

  BILDER: 33 Forhåndsvisning
  Med:

  Vil du ta meg med til klubben i denne dristige kjolen?

  Mange av klærne og kjolene mine er knapt der, men denne kjolen tar kanskje bare kaken. Denne kjolen er i utgangspunktet laget av strenger av stoff og ikke så mye annet. Du kan se absolutt alt gjennom den, fra fittespalten min til de gjennomborede brystvortene mine.

  Jeg hadde på meg min veldig tøffe minikjole på en kink-fest, med høye hæler og veldig rød leppestift. Siden jeg var en veldig slem (flink) jente, fikk jeg selvfølgelig en smekk på et St. Andreas-kors. Vil du også gi meg en smell? Vær så snill?

  Forhåndsvis Galleri Bilder
   

  Se flere luskete minikjoler


  Dette er bare en forhåndsvisning!

  For å få tilgang til denne videoen må du kjøpe ett av produktene nedenfor. Kjøpe dette innlegget:

  $8.90 USDLegg til i handlevogn

  OR Kjøp medlemskap:

  fra: $15.00 USD / MånedVelg alternativer

  Or Logg inn hvis du er medlem.